Aleksandar Mitrović za Englezi.net: Sad je vreme da budemo pravi Njukasl

Srećan sam u Njkaslu i nisam razmišljao o eventualnom ispadanju iz Premijer lige, kaže za Englezi.net Aleksandar Mitrović, napadač “svraka”.

On je u minulom kolu postigao izjednačujući gol za Njukasl u “tajn-ver” derbiju. Osvojen bod produžio je nadu njegovom timu da u preostalih osam utakmica može da osovji dovoljan broj poena za izlazak iz zone ispadanja.

Novi menadžer Rafael Benitez ima puno poverenje u mladog Srbina i kaže da čitav tim treba da ga podrži i “nahrani” upotrebljivim centaršutevima, a Mitrović dodaje da se napredak pod rukovodstvom Španca već oseća.

“Vidi se da je čovek radio u velikim klubovima, ima veliko iskustvo i sarađivao je sa top igračima”, rekao nam je Aleksandar Mitrović. “Nadam se da će da nam pomogne. Već se vidi napredak u igri i nadam se da ćemo uspeti da opstanemo u Premijer ligi. Dišemo za vrat Sanderlendu i Noriču. Sad je bitan period i moramo da budemo pravi.”

Njukasl trenutno ima tri boda manje i utakmicu manje od prvog tima “iznad crte”, ali Mitrović tvrdi da još uvek nije razmišljao o tome u kom pravcu bi krenuo u slučaju ispadanja.

“Ne znam, nisam razmišljao o tome. Iskreno se nadam da ćemo da ostanemo u ligi. Videćemo sad kako će se šta izdešavati, ali u Njukaslu sam, srećan sam tamo. Igram dobar fudbal, u najboljoj ligi na svetu.”

Njegova proslava gola u lokalnom derbiju bila je pravi hit na ostvru nekoliko dana. On je gol proslavio sa navijačem koji je utrčao na teren.

Mitrovićeva proslava gola sa navijačem koji je upao na teren.Jednostavno urnebesno 😀

Posted by Englezi – sve o engleskoj Premijer ligi on Sunday, March 20, 2016

“Kada sam dao gol, trčao sam svuda, neki navijač je bio, neki debeljko, pa se okliznuo. Sve u svemu ispalo je sve super.”

Navijači “svraka” su trenutno ohrabreni Mitrovićevim solidnim partijama, a posle gola protiv Sanderlenda su mu spevali i novu pesmu, ali mladi napadač očigledno želi da ostane sa obe noge čvrsto na zemlji.

“Kao i svuda. Kad daješ golove svi te vole. Kad ne daješ, svi te mrze. Ja sam svestan toga. I pohvala kada dajem golove i kritika kada ih nema.”

Emir Selmani

Obavezno pogledatajte i
Pomozite rad sajta, Jedan šer je dovoljan :)