Arsen Venger ostaje u Arsenalu do 2017.

Arsen Venger je potpisao novi trogodišnji ugovor sa Arsenalom i rekao da želi da nastavi sa razvijanjem ekipe i da je pred “tobdžijama” vrlo uzbudljiv period.

On je ove sezone vodio ekipu do trofeja u FA kupu, što je prvi Arsenalov trofej posle devet godina, a potpisivanjem novog ugovora definitivno je demantovao spekulacije da bi njegov osamnaestogodišnji boravak u severnom Londonu mogao da bude okončan na kraju ove sezone.

– Želim da ostanem i nastavim razvoj tima i kluba. Ulazimo u vrlo uzbudljiv period. Imamo snažan sastav, finansijsku stabilnost i veliku podršku širom sveta. Svi smo rešeni da klubu donesemo više uspeha. Klub je uvek imao poverenje u mene i ja sam zahvalan zbog toga.

– Prolazili smo kroz fantastične periode, ali i periode u kojima smo morali da se držimo zajedno. Svaki put kada je to zajedništvo bilo na ispitu, ja sam nalazio dobar odogovor. Takođe mislim da sam i ja pokazao lojalnost pre klubu i nadam se da ćemo nastaviti da stvaramo istoriju. Siguran sam da možemo to – izjavio je Venger povodom potpisivanja novog ugovora.

Šezdesetčetvorogodišnji Francuz je u Arsenalu od 1996 i menadžer je sa ubedljivo najvećim stažom u Premijer ligi.

Obavezno pogledatajte i
Pomozite rad sajta, Jedan šer je dovoljan :)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*