Kolo Ture: Rahim Sterling je jedan od naših najboljih igrača

Rahim Sterling

Iskusni defanzivac Liverpula Kolo Ture je izjavio da je Rahim Sterling jedan od najboljih igrača tog tima.

Sterling je na dobar način iskoristio priliku koju mu je Brendan Rodžers ukazao posle povrede Danije Staridža. Devetnaestogodišnji Sterling je na prvih osam ligaških utakmica ulazio sa klupe, naredne četiri nije dobijao šansu, a onda je na poslednjih osam bio u startnoj postavi.

Dobro je odigrao i u FA kupu protiv Oldama, kad je asistirao kod oba gola Liverpula.

– Za mene je on trenutno jedan od naših najboljih igrača. Igram protiv njega svaki dan na treningu i svaki put je teško. On može da nadigra bilo kog igrača u ovoj ligi zahvaljujući svojoj brzini i spretnosti. Mnogo pomaže timu i pred ovim momkom je svetla budućnost. Odigrao je mnogo utakmica, a kad igrate utakmice u nizu to vam povećava samopouzdanje. Za mladog igrača kao što je on je neverovatno da igra na tom nivou. Uvek se zalaže na treninzima, a na utakmicama daje 100 odsto. Možete videti da ima uticaj na igru, što nam je mnogo bitno – rekao je Kolo Ture.

Sterling je izjavio da uživa u igri i da mu je Rodžers ukazao ogromno poverenje dozvolivši mu da igra iz nedelje u nedelju.

Danijel Staridž se oporavio od povrede i počeo je da trenira sa prvim timom, što znači da će mladi Sterling imati mnogo teži zadatak da sačuva mesto u startnoj postavi.

Obavezno pogledatajte i
Pomozite rad sajta, Jedan šer je dovoljan :)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*