Nemanja Matić: Ko kaže da Čelsi nema dobre napadače, taj nema pojma o fudbalu

Nemanja Matić

Napadači Čelsija su čitave sezone na udaru kritika zbog loše efikasnosti, ali njihov saigrač Nemanja Matić smatra da svako ko prati fudbal zna da su ofanzivci “plavaca” zapravo veoma kvalitetni igrači.

Fernando Tores, Samjel Eto i, povremeno, Demba Ba su najistureniji igrači svog tima. Tores je već hronično van golgeterske forme, dok je najbolji strelac među napadačima iskusni Samjel Eto, sa osam postignutih golova u engleskoj ligi. Tores je postigao svega četiri, a Ba tri.

[notification type=”info”]

Zdravo!

Molimo te da se prijaviš za jedan od naših izveštaja. Izveštaje ceš dobijati jednom dnevno ili jednom nedeljno i tako ceš redovno biti informisan o dešavanjima u Premijer ligi. Dovoljno je samo da upišeš svoju email adresu.
Hvala!
[wysija_form id=”5″][/notification]

Eden Azar je, sa četrnaest postignutih golova, najbolji strelac svog tima.

Nedavno se u javnosti pojavio snimak na kome se vidi i čuje kako menadžer Čelsija Žoze Murinjo kaže da ima tim, ali nema napadače, dodavši da Eto zapravo možda ima i 35 godina, a ne 32.

[pullquote]Samjuel Eto, Fernando Tores i Demba Ba su ove sezone uputili ukupno 45 šuteva u okvir gola. Luis Suarez je uputio 25 šuteva u okvir gola više od njih. [/pullquote]

Međutin, Nemanja Matić kaže da je to bila šala i da je Čelsi jak na svim pozicijama.

– To je bila samo šala. On (Murinjo) zna Etoa bolje nego iko drugi i zna koliko je on bitan igrač za nas. Videli ste kako je Eto proslavio gol – to je šala. Moje mišljenje je da ljudi koji govore da Čelsi nema ni jednog dobrog napadača nemaju pojma o fudbalu. Mi imamo tri vrlo dobra napadača. Imamo mnogo dobrih igrača, poput Oskara i Vilijana, na primer. Jaki smo na svim pozicijama i to je razlog zbog koga je lepo biti deo ovog tima – kazao je Matić.

Samjuel Eto je ovako proslavio pogodak protiv Totenhema, neposredno posle Murinjove izjave da ne zna koliko Kamerunac ima godina.
Samjuel Eto je ovako proslavio pogodak protiv Totenhema, neposredno posle Murinjove izjave da ne zna koliko Kamerunac ima godina.

Svakako da Azar igra najzapaženiju ulogu među “plavcima” ove sezone, a srpski reprezentativac o Belgijancu kaže da može postati jedan od najboljih igrača sveta.

– Eden je veliki igrač i vrlo je bitan za nas. U svakom trenutku može uraditi nešto za tim, postići gol ili asistirati. Ima kvalitet da postane jedan od najboljih igrača na svetu.

Čelsi je trenutno drugi na tabeli Premijer lige, sa dva boda manje od Liverpula.

Obavezno pogledatajte i
Pomozite rad sajta, Jedan šer je dovoljan :)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*