Ovo su najzagriženiji fanovi Arsenala svih vremena

Ljubav prema klubu ume da bude toliko velika da potpuno preokupira čoveka i isključi ga iz svih drugih tokova. U poslednje vreme fanovi Arsenala su se nekoliko puta “isprsili” neverovatnim izlivima ljubavi prema “tobdžijama.”

Banner_fitness50_preorder20-compressed

Poslednji u nizu okorelih Arsenalovaca je Beri Dženkins, koji se na sopstvenom venčanju pojavio obučen baš kako treba. Mislimo, baš kako treba ukoliko želi da istrči na travnati teren stadiona Emirati. On je na venčanje došao u kopletnoj opremi Arsenala, koja ukljkučuje i štucne i kostobrane.

“Moja žena je neverovatna. Dozvolili mi je da na venčanje dođem u dresu Arsenala. Jednostavno sam srećnik”.

arsenal vencanje

Pre samo desetak dana čitali smo o drugom navijaču za koga je Arsenal najvažnija stvar na svetu. Njegovo ime ne znamo, ali znamo kako mu se zove ćerkica. Njeno ime je Lanesra, a njegova supruga je objasnila i zašto.

“Izabrali smo da nam se ćerka zove Lanesra, jer je ime romantično i jedinstveno. Tek kad je napunila dve godine suprug mi je priznao da je to zapravo ime njegovog omljenog kluba Arsenala pročitano unazad”, ispričala je gospođa Kler Smit iz Blektauna.

Nikako ne smemo da zaboravimo ni Bena Kina, koji je odžao neverovatan govor na sopstvenoj svadbi.

“Neverovatno sam srećan i jedino što želim je da taj neko poseban može svim svojim srcem da oseti koliko mi znači”, počeo je Kin svoju zdravicu na venčanju, dok se njegova novopečena supruga topila od sreće.

“Znam koliko je teško naći nekoga ko će učiniti da se osećaš ovako srećno i zato to nikad nisam uzimao zdravo za gotovo”, nastavio je Ben i još više dirnuo svoju dragu.

“Zato vas molim da nazdravimo za Mesuta Ozila – hvala ti”, završio je Kin hvalospev svom idolu.

Kada je Ozil čuo za ovo, pozvao je Kina da bude njegov gost na jednoj od utakmica Arsenala.

Pomenućemo samo još jednog, možda i neprikosnovenog fana “tobdžija” o kome smo nekada davno pisali.

Izgubio kuću zbog Arsenala (ili zbog Mančester junajteda ili zato što je glup)

Ukoliko vam je potrebna povoljna oprema za fudbal, pogledajte ponudu Xplorera>>

Obavezno pogledatajte i
Pomozite rad sajta, Jedan šer je dovoljan :)