Sporedni likovi Premijer lige koji umeju da ukradu šou

premijer liga

Na sceni glavni, sporedni glumci i statisti, a ispred scene mi. Došli smo da, pre svih, gledamo Dragana Bjelogrlića i Nikolu Đuričkog, a pažnju nam je odvukao Bojan Dimitrijević.

Subota 16h. Pored malih ekrana smo. Ćekamo fudbalski vic Aguera, Runija, Ozila, Azara, a opet jedva čekamo da u kadar uleti neki Pikac. Njima fudbalsko znanje ne manjka, ali ih i volimo što su posebni.

Maruan Felaini – Drugi najveći transfer belgijskog šampionata bio je njegov prelazak iz Standarda u Everton. Bio je igrač oko koga se vrtelo skoro sve na Gudisonu, a sada je protagonista igre Mančester Junajteda. A, mi, mi jedva čekamo  da vidimo da li će se lopta mekano prizemljiti na kosu dugonogog fudbalera.

felaini frizura

Li Katermol – Jedan od najbitnijih fudbalera Sanderlenda. Beskompromisni igrač sredine terena poznat je po svojoj agresivnosti. U 147 nastupa za sadašnji klub dobio je 55 žutih i 6 crvenih kartona. Dik Advokat je nedavno rekao da je Li možda i ključni čovek u svlačionici Mačaka. Oblačio je i dres reprezentacije Engleske. Ipak, kada počne utakmica uvek prvo pogledamo dokle mu je dres upasan i koliko će agresivno načepiti nekoga.

li katermol

Kada počne utakmica uvek prvo pogledamo dokle mu je dres upasan i koliko će agresivno načepiti nekoga.

Piter Krauč – Piter  je među retkim visokim napadačima koji su ostavili trag u Premijer Ligi. Strelac je oko 100 golova, i ima 42 nastupa  za nacionalnu selekciju. Uspešno nastupa za Stouk, a nosio je i dresove, pored ostalih, Liverpula i Totenhema. Čuvena je njegova simpatična izjava: „Da nisam fudbaler, verovatno bih bio nevin.“ Gledati Pitinu na terenu je neprocenjivo.

piter krauc

Čuvena je njegova simpatična izjava: „Da nisam fudbaler, verovatno bih bio nevin.“

Čarli Adam – Redak je slučaj bio pronaći osobu koja se nije zaljubila u mali Blekpul i dirigenta njihove igre. Neću da kažem da ima više kilograma nego što je potrebno, ali čovek odudara od profila igrača člana najjačeg takmičenja na svetu. Probao je u Liverpulu, ali nije to bio pravi Adam. Ne možete da ne volite način na koji igra, njegov lik i delo koje vas možda podsećaju i na neke zvezde lokalnih niželigaša. Majstor u stanju da zaseni i najskuplje zvezde u Engleskoj.

carli adam

Ne možete da ne volite način na koji igra, njegov lik i delo koje vas možda podsećaju i na neke zvezde lokalnih niželigaša.

Ves Morgan i Marčin Vasilevski – Odbrambeni igrači Lestera dokazali su kvalitet učestvujući u neverovatnom nizu pobeda u poslednjim kolima prethodnog šampionata. Njihova figura, netipična za fudbalera, odvućiće pažnju svakom posmatraču. Postoje igrači slične građe koji su napravili i jače karijere od njih, ali opet, kada gledamo Lisice simpatično je videti kako neko toliko jak i krut može da parira mnogo okretnijim i bržim napadačima.

morgan i vasilevski

Kada gledamo Lisice simpatično je videti kako neko toliko jak i krut može da parira mnogo okretnijim i bržim napadačima.

Ne mogu svi biti u glavnim ulogama, a postoji i nagrada za najbolju sporednu.

Slobodan Višković

Pomozite rad sajta, Jedan šer je dovoljan :)