Univerzitet Harvard dobio novog profesora – Ser Aleksa Fergusona

Već je opšte poznato da je Arsen Venger „profesor“ u svetu fudbala, međutim trener Arsenala će morati da promeni nadimak, pošto penzionisani Ser Aleks Ferguson postaje profesor na Harvardu!

Bivši menadžerer Mančester junajteda se vraća iz penzije, ali na žalost svih navijača Đavola samo kao profesor na univerzitetu Harvard gde će predavati u novom programu pod nazivom „Posao u zabavi, medijima i sportu,“ sa početkom u maju ove godine.

Nakon što se dogovorio sa upravom univerziteta i osigurao dugoročnu poziciju na njemu, Ferguson nije krio zadovoljstvo:

– Oduševljen sam što imam priliku i privilegiju da doprinesem ovako uglednom centru izvrsnosti – rekao je Ferguson.

-Vreme koje sam već proveo ovde bilo je jako stimulišuće za mene i radujem se radu i razvijanju odnosa i aktivnosti sa studentima, fakultetom i prijateljima Harvardove poslovne škole.

Kako pobeđivati – Ser Aleks se obraća studentima na Harvardu
Kako pobeđivati – Ser Aleks se obraća studentima na Harvardu

Ferguson će između ostalog podučavati studente kako postići poslovni uspeh u sferi zabave, medija i sportu, ali će otkriti i njegove čuvene metode koje su ga proslavile kao trenera Mančester Junajteda koji je vodio čitavih 26 godina.

Pitanje je kako će studenti reagovati kada pogledaju na sat i vide da je ostalo „samo“ 4 minuta do kraja nastave. Jedna stvar je sigurna – ukoliko Junajted nastavi sa lošom igrom, upravi kluba ne preostaje ništa drugo

no da pošalje Dejvida Mojesa nazad na fakultet. Ako ništa drugo, bar će moći da se žvaće žvaka na času.

Veljko Vukojičić

[notification type=”info”]

Zdravo!

Molimo te da se prijaviš za jedan od naših izveštaja. Izveštaje ćeš dobijati jednom dnevno ili jednom nedeljno i tako ćeš redovno biti informisan o dešavanjima u Premijer ligi. Dovoljno je samo da upišeš svoju email adresu.

[wysija_form id=”5″][/notification]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.