Fabregas šokirao navijače Čelsija: Uvek ću se osećati kao “tobdžija”

Sesk Fabregas

Sesk Fabregas je odmah postao ključni igrač u veznom redu Čelsija, ali njegova izjava da će se uvek osećati kao “tobdžija” se sigurno neće dopasti navijačima “plavaca”.

Španac je dodao i to da se raduje odlasku na Emirate i objasnio kako će to biti “poseban trenutak” za njega.

Sa četiri asistencije u prva tri kola Fabregas je potvrdio da je vrhunski igrač i da je bio deo koji nedostaje u slagalici Žozea Murinja. Kako je njegov prelazak na Stamford Bridž šokirao navijače Arsenala ranije ovog leta, tako je njegova sadašnja izjava izazvala nelagodu kod pristalica Čelsija.

– Uvek ću se osećati kao “tobžija”. Znam da ću otići na Emirate i uveren sam da će to biti poseban momenat. Ali ja sam odan. Setite se da sam za Arsenal igrao u finalu Lige šampiona sa Barselonom. Kunem vam se da sam dao sve od sebe da pobedimo, bez obzira na to što sam kao dečak igrao za Barselonu.

TOBDŽIJA: Fabregas se i dalje oseća kao Arsenalovac
TOBDŽIJA: Fabregas se i dalje oseća kao Arsenalovac

– Tako da kada budem igrao protiv Arsenala, znaću za koga igram, ko su moji saigrači i od koga se branim. Uveren sam da će navijači Arsenala to razumeti – izjavio je Fabregas.

On je u Arsenalu proveo osam godina, pre nego što se vratio u Barselonu, gde je naučio prve fudbalske korake. Ovog leta je za 30 miliona funti prešao u Čelsi.

Prelistajte i ostale vesti iz Premijer lige

– Da ste mi pre pet godina rekli da ću igrati za Čelsi i Murinja, ne bih vam verovao, ali stvari se menjaju. Rekao sam agentu da mi nađe novi klub i stigla je ponuda Čelsija. Za mene je to bio povratak u London, grad u kome sam proveo najbolje dane. NIje bilo boljeg rešenja. Razgovarao sam sa Murinjom i on mi je rekao ono što sam želeo da čujem.

– Osećao sam se počastvovanim i kao deo nečeg važnog – objasnio je Fabregas.

Inače, Arsenal je imao pravo preče kupovine kada je Fabregas ovog leta odlučio da promeni klub, ali Arsen Venger se ipak nije odlučio da u tim vrati nekadašnjeg kapitena i igrača u kojeg je imao puno poverenje.

Povoljno i kvalitetno

[recent_products per_page=”12″ columns=”4″ orderby=”date” order=”desc”]