Murinjo: Dva puta sam odbio PSŽ

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo tvrdi da je već dva puta odbio ponudu Pari Sen Žermena da bude njihov trener i dodaje da je sada u klubu u kojem želi i da ostane.

Portugalac ipak dodaje da je fudbal nepredvidiv, te da mu ovosezonski rezultati daju sigurnost.

murinjo

Čelsi je posle prvih sedam kola na čelu tabele i ima pet bodova više od drugoplasiranog Mančester Sitija. “Plavci” imaju šest pobeda i jedan remi i očigledno je da Murinjo tokom leta dovođenjem Seska Fabregasa i Dijega Košte uklopio sve kockice.

Međutim, on otkriva da je sve moglo da bude drugačije i za njega i za Čelsi da je prihvatio bar jednu od dve ponude koje mu je poslao francuski klub.

– Odbio sam ih dva puta. Mogu da kažem da sam bio njihova prva opcija. Pre Karla Anćelotija? Da. Pre Lorana Blana? Da. Zaista sam razmišljao o tome, ali prvi put sam bio u Real Madridu, a drugi puta sam se vratio u Čelsi. Ne želim da odem odavde, Pariz više nije opcija. Znam da, dok god ostvarujem dobre rezultate, neću dobiti otkaz – kaže Murinjo.

Žoze Murinjo

On ipak ne otpisuje mogućnost da promeni sredinu u narednom periodu.

– U klubu sam u kojem želim da budem. Ali fudbal je fudbal. Doći će dan kada ću reći “Žoze, to je kraj”. Razumem to, jer ja sam čovek fudbala.

Obavezno pogledatajte i
Pomozite rad sajta, Jedan šer je dovoljan :)