Sem Olardajs: Džo Kol mora da prihvati moju odluku da ga zamenim u 40. minutu

Menadžer Vest Hema Sem Olardajs je rekao da je tim važniji od Džoa Kola i da fudbaler mira da prihvati odluku menadžera da bude zamenjen.

Big Sem je u prošlom kolu već u 39. minutu iz igre izveo Džoa Kola i Džeka Kolisona, a ubacio Maigu i Diamea. Iskusni Kol je ljutito reagovao, skinuo dres i otišao pravo u svlačionicu. Tokom nedelj pojavile su se glasine da će u januaru napustit “čekićare”.

–  Potpuno mi je jasno da niko ne voli da bude zamenjen u prvom poluvremenu. Ali sa taktičkog stanovišta, morao sam nešto da promenim u tom periodu igre (Čelsi je vodio 0-2), to je moj posao. Nismo čuli ništa o tome da je Džek Kolison razočaran. Svi igrači moraju da prihvate kad ih izvedem napolje. Moraju da prihvate moju odgovornost da menjam naš način igre kako bi se vratili u meč. Ovo je težak period za nas, ali timski duh treba pokazati u takvim momentima. Uvek se radi o timu i o tome da postignemo što bolji rezultat, objasnio je Olardajs.

Inače, potpredsednica Vest Hema Keren Bredi je rekla da se treninzima priključio Endi Kerol i poručila je navijačima da ovaj napadač radi veoma naporno kako bi se što pre vratio u tim. Ona je otrila i da će klub u januaru pokušati da dovede jednog kvalitetnog napadača.

Obavezno pogledatajte i
Pomozite rad sajta, Jedan šer je dovoljan :)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*