Sesk Fabregas želi da se vrati u Arsenal

Bivši kapiten Arsenala Sesk Fabregas, koji sada igra za Barselonu, kaže da bi voleo da se jednog dana vrati među “tobdžije”.

On je na “Hajberi” došao još 2003, kao šensaestogodišnjak, ali se 2011. vratio u Barselonu, gde je i ponikao. Fabregas kaže da mu je Arsenal u srcu i da bi voleo da se vrati, ako se nekad ukaže prilika za to.

– Arsenal mi je u srcu i uvek će biti. Ne znam da li ću imati priliku da se vratim i igram tamo jednog dana. To je klub čija su vrata bila uvek otvorena za mene, kao porodica. U tom smislu, oni su divni i možda postoji šansa da se nešto uradi po tom pitanju – rekao je Fabregas.

Njegov odlazak u Barselonu je trajao i trajao. On je bio rešen da napusti klub koji toliko voli, ali kome nikako nije išlo dobro. Na kraju mu se želja ostvarila.

Fabregas je pohvalio sadašnji sastav Arsenala, koji je trenutno prvi u Premijer ligi i rekao je da se nada da mogu do titule.

– Počeli su vrlo dobro, izgledaju jako. Hajde da vidimo kako će proći. U Premijer ligi možete igrati dobro, a onda izgubiti dve utakmice i rivali vam pobegnu. Mnogo toga se odluči oko Božića. Ko u tom periodu prođe dobro, može da uzme titulu – smatra Španac.

Obavezno pogledatajte i
Pomozite rad sajta, Jedan šer je dovoljan :)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*