Premijer liga: Ovo su najprodavaniji dresovi u sezoni 2014/15

Premijer liga dresovi

U dosadašnjem delu sezone najprodavaniji je dres Anhela Di Marije iz Mančester junajteda. Skoro svaki deseti kupac dresa želeo je za sebe upravo dres sa brojem i imenom argentinskog fudbalera.

Reč je podacima sportskog lanca Sport Direct, koji prodaje opremu i dresove engleskih klubova.

Iza Di Marije su još dvojica igrača kojima je ovo prva sezone u Premijer ligi – Aleksis Sančez i Dijego Košta.

Ipak, udeo njihovih dresova zajedno je manji od udela prodatih dresova Anhela Di Marija.

Premijerliga: Najprodavaniji dresovi u sezoni 2014/15

Interesantno je da se na četvrtom mestu našao David De Hea, čiji dresovi se samo za nijansu slabije prodaju od dresova Dijega Košte  iz Čelsija.

Drersovi Edena Azara iz Čelsija i Vejna Runija iz Mančester junajteda prodavali su se u identičnoj količini, a iza njih je dres Radamela Falkaa, koji ne samo da nije mnogo vremena proveo na terenu, već je sve izvesnije da će na kraju sezone napustiti Old traford. S tim u vezi, veliki broj prodatih dresova sa njegovim imenom biće jedina uspomena navijalima Mančester junajteda na boravak “El Tigrea” u njihovom klubu.

Naravno, još jednu godinu za redom među deset najprodavanijih dresova u Engleskoj je Liverpulova “osmica”, koju nosi legendarni kapiten Stiven Džerard. Ovo je njegova poslednja sezona u klubu u kojem je proveo svoju velu karijeru, a dres sa brojem osam naredne godine će nositi u LA galaksiju.