Lampard pregovara sa Mančester Sitijem!

Frenk Lampard pregovara sa Mančester Sitijem o šestomesečnoj pozajmici. On je kao slobodan igrač prešao u američki Njujork Siti, ali s obzirom na to da nova sezona tamo počinje tek marta 2015, legenda Čelsija će morati da provede ješ šest meseci u nekom drugom klubu, kako bi održao formu.

Situaciju je iskoristio menadžer “građana” Manuel Pelegrini, koji bi rado veterana video u svom timu.

[notification type=”info”]

Prijavi se za dnevni ili nedeljni izveštaj i dobijaćeš sve najvažnije vesti iz Premijer ligi na e-mail adresu!

[wysija_form id=”5″][/notification]

Da podsetimo, iza Njujork Sitija i Mančester Sitija stoji ista vlasnička grupa. U njihovom posedu je i australijski Melburn Siti. Upravo je to bio klub gde je trebalo da do marta igra Lampard. Međutim, on bi više voleo da trenira se nekim od jačih klubova i zato je zainteresovan za ponudu Pelegrinija.

Lampard (36) je u Čelsiju proveo 12 godina i prošle godine je rekao kako teško može da zamisli sebe kako igra u nekom drugom klubu iz Premijer lige. Međutim, Siti mu nudi opciju da ne igra u derbiju protiv Čelsija, kako bi sačuvao svoj dobar odnos sa navijačima “plavaca”.

“Građani” će pokušati da ubede jednog od najpoznatijih igrača u istoriji Premijer lige da im se priključi na šest meseci. Lampard je za Čelsi odigrao čak 649 utakmica i postigao 211 golova. On je najbolji strelac među veznim igračima u istoriji Premijer lige.

lampard

 PODELI OVO [wpsr_sharethis]

Obavezno pogledatajte i
Pomozite rad sajta, Jedan šer je dovoljan :)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*